Vissza a nyitólapra
Magyar Vendéglátók Ipartestülete 1991 óta

MVI Tájékoztató Fórum Sopronban

2015 május 6-án a Magyar Vendéglátók Ipartestülete „Országjáró Vidéki Piknik” keretében újabb állomására érkezett: a soproni Tercia Hubertus étterembe.

2015 május 6-án a Magyar Vendéglátók Ipartestülete „Országjáró Vidéki Piknik” keretében újabb állomására érkezett: a soproni Tercia Hubertus étterembe. A Tájékoztató Fórumon a helyi vendéglátóipari tevékenységet folytató szakemberek, üzlettulajdonosok vettek részt. Kovács László elnök olyan aktuális kérdésekről adott tájékoztatást, mint az EKAER rendelet, a borravaló kérdésének kezelése, a reprezentációs adó, az Artisjus, a szakképzés, mesterképzés ügye. Meghívott előadóként az eseményen Zoltai Anna osztályvezető is részt vett a NÉBIH-től, elsősorban élelmiszerbiztonsági előírásokra hívta fel az egybegyűltek figyelmét, s akihez tájékoztatója után csak úgy záporoztak a kérdések a hatósági ellenőrzésekről, az ételallergének jelöléséről. A rendezvényre Erzse Tibor munkajogi szakértőt és tanácsadót is meghívtuk, aki elsősorban a munkaügyi ellenőrzésekre, a munkaügyi szabályokra, munkaidő nyilvántartás vezetésére hívta fel a vendéglátósok figyelmét. Bardóczy Ákos Kolos a tagsági kedvezményekről beszélt, melynek keretében segítséget tudnak nyújtani a vendéglősöknek kedvezményes auditálással, vendégkezelés tekintetében és előnyösebb gazdálkodás kialakításával. Ezúton is köszönjük a kiváló vendéglátást Vilmos Major MVI tagunknak!

Sopron 1
Partnereink Maresz25Partner - vendéglátás logóTrade MagazinTurizmus.com
Copyright MVI • Magyar Vendéglátók Ipartestülete • Cím: Bp. 1138 Párkány utca 46. • Tel./Fax: +36 20 500 65 77 • Email: info@mvi.hu , monika.feher@mvi.hu • Adatkezelési Tájékoztató