
Szakmai könyvajánló
MAGYARORSZÁG TÖRTÉNELMI SZAKÁCSKÖNYVE
Az ételek elkészítése nagy és alapos tanulmányozást igényel és aki ínyestanilag remeket alkot, annak ez tudomány. A magyar konyha hamisítatlan és egyszerű. Dicsekedjünk vele, hogy a világon legjobban mi főzünk.
Ezen szakácskönyvben válogatunk a legjobb magyar háziasszonyok receptjeiből (amelyek kizárólag Nagy Magyarország területéről származnak), híres emberek és dédanyáink kedvenceiből, sorra vesszük a királyi étkeket, és nem feledkezünk meg a magyar vendéglősökről, szakácsokról sem, akik nagyon sok kiváló ételkreációval jelentek meg és számos díjat és elismerést kaptak.
A könyvben bemutatjuk Magyarország gasztronómiai térképét és ínyestani földrajzát, valamint híres írók, költők gasztronómiai műveit. Archív képekkel és írásokkal emlékezünk meg Nagy Magyarországról és Trianonról.
Érdeklődjön a kiadónál! www.kodexnyomda.hu
A kötet előjegyzésben megrendelhető a Kiadó címén:
Kódex Nyomda Kft. 7627 Pécs, Rigóder u. 29.
Tel./Fax: 06 (72) 213-999 Felelős vezető: Simon Béla
E-mail: kodex@t-online.hu