Vissza a nyitólapra
Magyar Vendéglátók Ipartestülete 1991 óta
Szakmai könyvajánló

Szakmai könyvajánló

Tisztelt Olvasóink! Szíves figyelmükbe ajánljuk a Kódex Kiadó gondozásában megjelent, Szakál László által írt és összeállított szakmai könyvet "Magyarország Történelmi Szakácskönyve - Dédanyáink receptjeivel, kortörténeti képekkel és írásokkal" címmel.

MAGYARORSZÁG TÖRTÉNELMI SZAKÁCSKÖNYVE

Az ételek elkészítése nagy és alapos tanulmányozást igényel és aki ínyestanilag remeket alkot, annak ez tudomány. A magyar konyha hamisítatlan és egyszerű. Dicsekedjünk vele, hogy a világon legjobban mi főzünk.

Ezen szakácskönyvben válogatunk a legjobb magyar háziasszonyok receptjeiből (amelyek kizárólag Nagy Magyarország területéről származnak), híres emberek és dédanyáink kedvenceiből, sorra vesszük a királyi étkeket, és nem feledkezünk meg a magyar vendéglősökről, szakácsokról sem, akik nagyon sok kiváló ételkreációval jelentek meg és számos díjat és elismerést kaptak.

A könyvben bemutatjuk Magyarország gasztronómiai térképét és ínyestani földrajzát, valamint híres írók, költők gasztronómiai műveit. Archív képekkel és írásokkal emlékezünk meg Nagy Magyarországról és Trianonról.


Érdeklődjön a kiadónál! www.kodexnyomda.hu

A kötet előjegyzésben megrendelhető a Kiadó címén:
Kódex Nyomda Kft. 7627 Pécs, Rigóder u. 29.
Tel./Fax: 06 (72) 213-999 Felelős vezető: Simon Béla
E-mail: kodex@t-online.hu

Partnereink Turizmus.comPartner - vendéglátás logóMaresz25Trade Magazin
Copyright MVI • Magyar Vendéglátók Ipartestülete • Cím: Bp. 1138 Párkány utca 46. • Tel./Fax: +36 20 500 65 77 • Email: info@mvi.hu , monika.feher@mvi.hu • Adatkezelési Tájékoztató