Vissza a nyitólapra
Magyar Vendéglátók Ipartestülete 1991 óta

MVI Hírlevél

Megjelent az MVI Hírlevele

 MVI HÍRLEVÉL

2015. február 19.

 

Kommunikációs megbeszélést tartott az MVI Sajtóbizottsága február 4-én a budapesti VakVarjú Étteremben. A főbb témák a kommunikációs stratégia, a belső-külső kommunikáció erősítése, a weboldal átstrukturálása és az MVI tagsági kedvezményrendszer kiépítése voltak.

komm.mb

Az MVI Együttműködési Megállapodást írt alá a Chaine des Rotisseurs magyarországi szervezetével 2015. február 9-én, a Gerbeaud Kávéház patinás különtermében, Sajtótájékoztató keretében, az idén szeptember 11-én Budapesten megrendezésre kerülő Ifjúsági Szakács Világbajnokság támogatásáról.

chaine

Az MVI Kovács László képviseletében folyamatosan részt vesz aNÉBIH GHP munkacsoportjának ülésén „A vendéglátás és Étkeztetés Jó Higiéniai Gyakorlatához” című útmutató módosított és újként bekerülő fejezeteinek tárgyalása kapcsán. A legutóbbi ülés 2015. febr. 9-én volt.

útmutató

A novemberi MVI Gálavacsorát„Hálavacsora” követte 2015. február 12-én. A Gálaestet önzetlenül támogató séfeket, szponzorokat, műsorvezetőket az MVI egy közös vacsorára invitálta, ezzel köszönve meg segítségüket, miközben szó esett a idei Gálaest szervezéséről is.

hálavacsi

RÖVID HÍREK:

 

·         Az MVI állásfoglalást kért a NAV-tól, s megindult az egyeztetés arra vonatkozóan, hogy az EKAER bejelentési kötelezettség vonatkozik-e a rendezvényszervező és catering cégekre is.

·         Az MVI elküldte szakértői javaslatát a szakképzés  szakmai anyagának kidolgozására az MKIK-nak.

·         Az MVI kedvezményrendszert épít ki a tagsága részére - amelyhez plasztikkártyát is gyárt -, amely az alábbiakat tartalmazza:

- ingyenes munkajogi tanácsadás (Erzse Tibor),

- kedvezményes auditálás az Ákir Kft.-től a vendéglősöknek (vendégkezelés és gazdálkodás tekintetében),

- kedvezményes képzési lehetőség az Ákir Kft.-től,

- az MVI által szervezett tanulmányutakból 15% kedvezmény,

- az MVI Gálaestjének belépőjegyéből 15% kedvezmény,

- ingyenes pályázati tanácsadás ( jelenleg folyamatban)

- 20-30% kedvezmény a tagok között (kiépítése jelenleg folyamatban)

A közeljövőben az MVI az alábbi programokon vesz részt:

·         KMS Workshop (Kiváló Minőségű Sertéshús) Baktalórántházán 2015. február 17. – hazai sertés és mangalica húsok népszerűsítése

kostoltál már

·         HostTrade Kiállítás Bp., SYMA Csarnok 2015. márc. 6-8.

hostTrade

             

Partnereink Trade MagazinPartner - vendéglátás logóMaresz25Turizmus.com
Copyright MVI • Magyar Vendéglátók Ipartestülete • Cím: Bp. 1138 Párkány utca 46. • Tel./Fax: +36 20 500 65 77 • Email: info@mvi.hu , monika.feher@mvi.hu • Adatkezelési Tájékoztató