
Dining Guide 2011
A Friedrich Wilhelm Raiffeisen – Dining Guide zsűrije egyhangú szavazata alapján a Sofitel Hotelban Wiszkidenszky András adta át a díjat Pintér Katalinnak. Pintér Katalin elmondta, hogy Szulló Szabina és Széll Tamás séfek a Bocuse d’Or versenyre készülve éppen külföldön tartózkodnak, ezért nem tudnak a gálán részt venni. A Dining Guide valamennyi helyezettje, a különdíjak nyertesei, az első külföldi díjazott a Sofitel “színpadjára” állt.
Magyarország TOP10 étterme
- Costes
- Babel Delicate
- Chateau Visz
- Onyx
- Fausto’s
- Nobu
- Bock Bisztró
- Csalogány 26
- Mák
- 67
Az ONYX az Év Étterme (Az oklevelet a tavalyi győztes, a Chateau Visz korábbi séfje, a jelenleg a Hertelendy kastély konyháját irányító Stefan Gebhardt adta át.)
A kedvencek:
Budapest Kedvenc Étterme a Mák,
a Vidék Kedvenc Étterme a Kistücsök.
(forrás: www.foodandwine.hu)
GRATULÁLUNK!