Magyar Vendéglátók Ipartestülete

NTAK Adatszolgáltatás

2023. július 1-től a vendéglátóegységek és a turisztikai attrakciók is kötelesek lesznek adatot szolgáltatni az Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) felé.

A műanyag italtartó pohár forgalomba hozatalára vonatkozó tiltás

Az egyes egyszer használatos, valamint egyes egyéb műanyagtermékek forgalomba hozatalának korlátozásáról szóló

Tájékoztató anyag a szakképzéssel kapcsolatban

A BKIK 2022. november közepén az alábbi „A szakirányú oktatás pénzügyi és adminisztratív kérdései” című tájékoztató anyagát osztotta meg az MVI tagságával, melyet ezúton, a nagyobb nyilvánosság számára itt is közzéteszünk.

A szakma idén 9. alkalommal döntött Gundel Károly-díjazott személyéről

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a mai napon - Gundel Károly születésnapján - megtartotta hagyományos Kitüntetési Bizottsági ülését. A szakma idén 9. alkalommal döntött Gundel Károly-díjazott személyéről.

Gundel Károly díjátadó Gálaebéd a Gundelben

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete – a pandémia miatt, két év kihagyás után–  ismét megrendezi évzáró Gáláját, melyen ünnepélyes keretek közt adja át a Gundel Károly-díjakat.

GINOP projekt zárórendezvénye

2022. szept. 30-án lezárul az MVI másfél éve tartó GINOP pályázati projektje, amely a VIMOSZ-szal és az Edutus Egyetemmel közös konzorciumban zajlott.

Az MVI éves statisztikai helyzetjelentése a vendéglátásról

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról. A 2021-es évről szóló helyzetjelentést a korábbiakhoz hasonlóan Zerényi Károly, az MVI elnöki tanácsadója (képviselő-testületi tagja) állította össze hazai és nemzetközi statisztikai adatok felhasználásával, kiemelten kezelve a koronavírus-járvány időszakát.

Május végén zárul a „A turisztikai szektor munkaerőpiaci alkalmazkodóképességének fejlesztése” című pályázat

Május végén zárul a VIMOSZ és a CSBM közös GINOP-5.3.5-18-2020-00159 azonosítószámú, „A turisztikai szektor munkaerőpiaci alkalmazkodóképességének fejlesztése” című pályázata, melynek Kutatási zárótanulmányát és képzési tananyagát itt olvashatja.

MVI konferencia a SIRHA-n

Az MVI 2022. március 23-án szerdán konferenciát tartott „Változások és aktualitások a vendéglátásban” címmel a SIRHA kiállítás keretein belül a Hungexpon.

Magyar Vendéglátók Ipartestülete

Magyar Vendéglátók Ipartestülete
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) 1901-ben alakult, amelynek történelmi elődje a Szállodások és Vendéglősök Ipartársulata volt. A szervezet elnöki tisztségét elsőként 1876-tól Gundel János töltötte be.

Elérhetőségeink

FACEBOOK