A Magyar Vendéglátók Ipartestülete 2025.szeptember 19-én megtartotta hagyományos Kitüntetési Bizottsági ülését
A szakma idén 12. alkalommal döntött Gundel Károly-díjazott személyéről.
A Kitüntetési Bizottság 19 tagja 20 jelölt közül választotta ki azt a három személyt, akit a méltónak talált a "szakma Kossuth-díjára".
A Kitüntetési Bizottság a 2025. évi Gundel Károly-díjat Gottwald Sándornak (a tatai Hotel Gottwald Wellness Szálloda és Étterem alapítója, tulajdonosa), Ruprecht Lászlónak (gasztronómiai tanácsadó, séf, a SVÉT elnöke) és Semsei Rudolfnak (a Semsei Gastronomy cégcsoport alapítója és vezetője, amely egyesíti a Budapest Party Service-t, a VakVarjú étteremcsaládot, a Dobay cukrászdákat és a legújabb, Paprika House nevű élménykomplexumot) ítélte oda.
A Kitüntetési Bizottság 19 tagja 20 jelölt közül választotta ki azt a három személyt, akit a méltónak talált a "szakma Kossuth-díjára".
A Kitüntetési Bizottság a 2025. évi Gundel Károly-díjat Gottwald Sándornak (a tatai Hotel Gottwald Wellness Szálloda és Étterem alapítója, tulajdonosa), Ruprecht Lászlónak (gasztronómiai tanácsadó, séf, a SVÉT elnöke) és Semsei Rudolfnak (a Semsei Gastronomy cégcsoport alapítója és vezetője, amely egyesíti a Budapest Party Service-t, a VakVarjú étteremcsaládot, a Dobay cukrászdákat és a legújabb, Paprika House nevű élménykomplexumot) ítélte oda.
A Gundel-díj ünnepélyes átadására az október 19-én vasárnap délben megrendezésre kerülő MVI Gálaebéden kerül sor, a Gundel Étteremben.
A gálaebéd menüsorát az alábbi linkre kattintva érheti el >>
Jegyrendelés és információk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A gálaebéd menüsorát az alábbi linkre kattintva érheti el >>
Jegyrendelés és információk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.