Gundel Károly díjátadó Gálaebéd a Gundelben

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete – a pandémia miatt, két év kihagyás után–  ismét megrendezi évzáró Gáláját, melyen ünnepélyes keretek közt adja át a Gundel Károly-díjakat.

Ekkor kerülnek átadásra a 2020. évi díjak dr. Csizmadia László (posztumusz) és Molnár Attila, a 2021. évi díjak Berkes Gyula és a Dudás testvérek részére, valamint az idei díjazott részére, akinek személyéről szeptember 23-án dönt a Kitüntetési Bizottság. A rendezvény helyszíne ismét a Gundel Étterem lesz, az időpontja 2022. október 16-a vasárnap, 12 óra.

A gálaebéd házigazdája: Gundel Takács Gábor, szakmai mentora Bíró Lajos, sommelier: Fabók Mihály lesz.

A Gálaebéd 6 fogásból álló menüsoráról a Gundel Étterem, az Aranykaviár Étterem, a Biarritz Étterem, és az Anyukám mondta Étterem chéfjei gondoskodnak.

A rendezvény az elmúlt években soha nem maradt támogatók nélkül, a szervezők most is várják a szponzorokat. A gálaebédet pénzzel vagy alapanyaggal lehet támogatni, nettó 200 vagy 400 ezer forintos értékben – ezeket az ipartestület többek között 2, illetve 4 tiszteletjeggyel köszöni meg.

A belépőjegy ára 45.000, MVI-tagoknak 35.000 forint.

Jegyigénylés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és tel.: 20/523-9934.

A gálaebéd menüsora >>