Gundel Károly díjátadó Gálaebéd a Gundelben – 2024.

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven ismét megrendezi Gundel Károly-díjátadó Gálaebédjét.

Az idei díjazottak: Bicsár Attila és Kovács Lázár

A rendezvény helyszíne ismét a Gundel Étterem lesz,

az időpontja 2024. október 27. vasárnap, 12 óra.

A gálaebéd házigazdája Gundel Takács Gábor,

szakmai mentora Bíró Lajos,

a sommelier Fabók Mihály lesz.

 

A Gálaebéd előzetes menüsora:

 

Üdvözlő ital: Sauska Brut pezsgő

 

Amuse bouche

Moldován Viktor és Wolf András – Gundel étterem, Budapest

 

Kaviár- és osztriga kóstoló

 

Előétel

Melegen füstölt tokhal, sült cékla, zöldalma, hajdina

Nyíri Sándor – Arany Kaviár étterem, Budapest

Tokaji Furmint 2022 – Sauska Pincészet

 

Leves:

Popcorn krémleves pirított törökmogyoróval

Tóth Ágnes – Gerbeaud Catering, Budapest

Heimann Viognier 2022 – Heimann Családi Birtok

 

Főétel

Tanyasi csirke vargányával, tejfölös tócsnival

Moldován Viktor és Wolf András – Gundel étterem, Budapest

Szekszárdi Bonsai Öregtőkés Kadarka 2023 – Vida Péter

 

Desszert

Napraforgó desszert

Tóth Ágnes – Gerbeaud Kávéház és Cukrászda, Budapest

Mátrai Zenit Késői Szüret 2022 – Bárdos Pincészet

 

Díjátadó koccintáshoz: Kreinbacher Brut Classic Magnum 2019 pezsgő

 

A díjátadó ebéd után kávé, petit fours, sajt- és sonkakóstolóval, valamint

különböző röviditalokkal várjuk a vendégeinket!

 

A belépőjegy ára 50.000, MVI-tagoknak 40.000 forint (2 belépő/tag).

Jegyigénylés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  és tel.: 20/500-6577.