Gundel Károly díjátadó Gálaebéd a Gundelben – 2024.
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven ismét megrendezi Gundel Károly-díjátadó Gálaebédjét.
Az idei díjazottak: Bicsár Attila és Kovács Lázár
A rendezvény helyszíne ismét a Gundel Étterem lesz,
az időpontja 2024. október 27. vasárnap, 12 óra.
A gálaebéd házigazdája Gundel Takács Gábor,
szakmai mentora Bíró Lajos,
a sommelier Fabók Mihály lesz.
A Gálaebéd előzetes menüsora:
Üdvözlő ital: Sauska Brut pezsgő
Amuse bouche
Moldován Viktor és Wolf András – Gundel étterem, Budapest
Kaviár- és osztriga kóstoló
Előétel
Melegen füstölt tokhal, sült cékla, zöldalma, hajdina
Nyíri Sándor – Arany Kaviár étterem, Budapest
Tokaji Furmint 2022 – Sauska Pincészet
Leves:
Popcorn krémleves pirított törökmogyoróval
Tóth Ágnes – Gerbeaud Catering, Budapest
Heimann Viognier 2022 – Heimann Családi Birtok
Főétel
Tanyasi csirke vargányával, tejfölös tócsnival
Moldován Viktor és Wolf András – Gundel étterem, Budapest
Szekszárdi Bonsai Öregtőkés Kadarka 2023 – Vida Péter
Desszert
Napraforgó desszert
Tóth Ágnes – Gerbeaud Kávéház és Cukrászda, Budapest
Mátrai Zenit Késői Szüret 2022 – Bárdos Pincészet
Díjátadó koccintáshoz: Kreinbacher Brut Classic Magnum 2019 pezsgő
A díjátadó ebéd után kávé, petit fours, sajt- és sonkakóstolóval, valamint
különböző röviditalokkal várjuk a vendégeinket!
A belépőjegy ára 50.000, MVI-tagoknak 40.000 forint (2 belépő/tag).
Jegyigénylés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és tel.: 20/500-6577.