NTAK Adatszolgáltatás

2023. július 1-től a vendéglátóegységek és a turisztikai attrakciók is kötelesek lesznek adatot szolgáltatni az Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) felé.

A regisztrációhoz segítséget az alábbi linken keresztül olvashatnak >>

A vállalkozások segítése érdekében az MKIK felkereste a Magyar Turisztikai Ügynökséget (MTÜ), hogy biztosítson előadót a vállalkozók pontos és hiteles tájékoztatásának érdekében.
Az MTÜ-vel egyeztetve 10 helyszínen lesz lehetőség személyesen részt venni a vállalkozóknak Szántó Krisztina, NTAK programigazgató előadásán. Az előadás soron bemutatásra kerül majd az NTAK-ba történő regisztráció menete, illetve az ingyenes VENDÉGEM Vendéglátás és VENDÉGEM Attrakció szoftver.  A tervek szerint minden helyszínen lesz lehetőség online csatlakozásra is. A csatlakozási linket a helyszínt biztosító területi kamara fogja megküldeni a résztvevőknek.
Az MTÜ a helyi kamarákkal egyeztetve az alábbi időpontokat véglegesítette.

Az előadások időpontjai és helyszínei:

 

Az eseményekre jelentkezni a helyszínt biztosító területi kamaráknál lehet, melyek elérhetőségei ide kattintva érhetők el.

A hiányzó helyszínek esetében a kamarák igénye esetén az MTÜ kapacitásától függően online előadót tud biztosítani, amennyiben erre igény van.