Villásreggelitől a gálavacsoráig - A rendezvényszervezés elmélete és gyakorlata

Megjelent Mészáros Tibor és Voleszák Zoltán éttermi mesterek „Villásreggelitől a gálavacsoráig”című szakkönyvének második átdolgozott kiadása.

Az első kiadást a rendez­vénypiac szereplői, az oktatási intézmények kedvezően fogadták, hiánypótló szakkönyvként, alapműként értékelték.
A második kiadást a jelen gyakorlata, trendjei szerint aktualizálták. A könyvben 18 rendezvénytípus kerül bemutatásra, ismertetve a lebonyolítási formák szervezésének folyamatát, választékát, egyedi sajátosságait. A kiadványt számos mintaajánlat színesíti.
Az anyagyűjtés során a Magyar Vendéglátók Ipartestülete, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, a Magyar Bor Akadémia, valamint elismert vendéglátóipari vállalkozások és szakemberek támogat­ták munkájukat.
A könyv lektora Kovács László a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke volt.
A szakkönyvről további információ a www.voleszak.hu honlapon található.